Gastouder Hasselt

Ben jij op zoek naar opvang voor je zoon of dochter? En ..... heb je al eens aan een gastouder gedacht? Gastouder Hasselt biedt de mogelijkheid voor betrouwbare en kleinschalige kinderopvang voor kinderen tot 6 jaar.

Mijn naam is Ritie Veening. Ik ben erkend gastouder met ruime ervaring in de kinderopvang. Als Gastouder Hasselt bied ik flexibele kinderopvang aan. Deze opvang vindt plaats in een christelijke en huiselijke sfeer in een ruime eensgezinswoning met een afgesloten tuin. De woning ligt in een rustige wijk in Hasselt (gemeente Zwartewaterland). In de directe omgeving zijn veel speel- en wandelmogelijkheden.

Nieuws Gastouder HasseltTijdens de opvang worden tal van leuke en leerzame activiteiten verzorgd voor de kinderen. De kinderen maken knutselwerkjes en doen spelletjes. Of ik lees voor uit een boekje, we zingen liedjes. Kortom er is tijdens de kinderopvang genoeg te doen.

Buiten zijn is voor mij ook belangrijk. We gaan samen wandelen en bijvoorbeeld naar het bos, een speeltuin of kinderboerderij.

Juist door de kleinschaligheid van de gastouderopvang ben ik in staat ieder kind de aandacht te geven die het nodig heeft. 

 

Kijk op het nieuws om een uitgebreider beeld te krijgen over mijn gastouderopvang en de activiteiten die met de kinderen ondernomen worden.

Als je verder nog vragen hebt mag je mij altijd bellen of gebruik maken van het contactformulier. Zie voor verdere informatie contact.
kinderopvang

 

naar boven